کد خبر: 20194 A

پاسخ سید احمد خمینی به موضوع تاج گذاری و حواشی مراسم نیمه شعبان در جماران

ایران آرت : سید احمد خمینی به انتقادات در خصوص مراسم نیمه شعبان در حسینیه جماران پاسخ داد.

سید احمد خمینی در صفحه اینستاگرام خود نوشت:

دیروز به لطف خدا در حسینیه جماران رسماً عمامه گذاشتم. به لطف فضای مجازی که باعث شده خبرها از هر سوی برود و همگان از پیدا و پنهان هم دیگر مطلع باشیم، محبت دوستان آشنا و نا آشنا شامل حالم شد و بزرگواری شان، جان و روحم را صفا داد. خواستم در درجه اول از همه محبت‌ها و الطاف دوستان، صمیمانه تشکر کنم و برای یکایک ایشان آرزوی بهروزی و سلامت داشته باشم.

اما در درجه دوم اجازه بدهید به گروه دومی هم اشاره کنم که به نوعی دیگر به برادر کوچکشان نگریستند.!!

می‌گویند روزی کسی به داروخانه‌ای رفت و پرسید آیا میخ دارید؟ صاحب داروخانه با تعجب جواب منفی داد. مشتری هم سنگی را به شیشه مغازه زد و گفت باید داروخانه‌ای را که میخ ندارد، خراب کرد.

فردای آن روز باز همان مرد به داروخانه رفت و پرسید که آیا داروخانه میخ دارد؟ صاحب داروخانه که پیش بینی این سوال را کرده بود ، پاسخ داد: آری داریم، مرد مشتری این بار هم با سنگ ترازو به شیشه مغازه زد و گفت باید داروخانه‌ای را که میخ می‌فروشد، خراب کرد.

روز سوم شد و مشتری خاص به مغازه وارد شد و باز همان سؤال را تکرار کرد که آیا میخ دارید؟ مغازه دار این بار با آرامش گفت: عزیز دلم، تو شیشه‌ات را بشکن. چکار به میخ داری!

حالا حکایت من است. برخی برای هجمه، خیلی بهانه لازم ندارند.

‼️یک دسته می‌گویند اصلا چرا برای عمامه‌گذاری مراسم گرفته‌ای؟ غافل از اینکه همه طلبه‌ها چنین می‌کنند. ولیمه می‌دهند و مجلس می‌گیرند.

درباره بنده البته اصلا مراسم خاصی هم نبوده و در جشن میلاد امام زمان چنانکه سنت همه طلاب است که در روز مبارکی و در جلسه جشنی چنین می‌کنند، چنین کردم.

از شش سال پیش که گام در این راه نهادم و در شهر قم مشغول طلبگی شدم، طبیعی بود که روزی عمامه بگذارم و توسط یکی از بزرگان به این لباس مفتخر شوم.

گروهی به کنایه نوشته‌اند که این مراسم، مراسم تاج گذاری است. البته لباس سربازی امام زمان کمتر از  تاج نیست، ولی خوب و بد آن فقط مربوط به من نیست.

هر روحانی که لباس روحانیت را در بر دارد ، می‌تواند به این صفت متصف شود. حالا اینکه چرا درباره من این تعبیر به کار برده می‌شود، لابد برای شما روشن است.

برخی می‌گویند خمینی بودن به عمامه نیست. سخن درستی است. اما فراموش نکنیم تنها من نیستم که عمامه به سر دارم. ده‌ها هزار روحانی روزی در مراسمی عمامه گذاشته‌اند و آرزوی گام نهادن در راه امام را دارند و صد البته تنها به عمامه این مهم میسر نمی‌شود. دعا کنید به مقامش راه یابیم.

برخی نوشته‌اند مراسم، لاکچری بوده است. قبلا هم برایتان نوشتم که این یک مسیر تخریبی است که هدفی بزرگتر از من را دنبال می‌کند. اما قضاوت درباره  اشرافی بودن و لاکچری بودن را اجازه بدهید به خود شما و عکس‌های همه کسانی که در جلسه بودند و آن را ثبت کردند، واگذار کنم. خود در این باره قضاوت کنید.

برخی هم البته با اصل عمامه مشکل دارند. من ناراحتی و عصبانیت ـ و نه دشنام  ایشان را درک می‌کنم ولی اجازه بدهید این حق را برای خودم قائل باشم که عقاید خود را داشته باشم.

غرض آنکه به لطف دوستان و دعای خیر ایشان بیش از گذشته محتاجم. احمد چه با عمامه و چه بی‌عمامه،خاک پای شماست. لطف و قهرتان، محبت است.

پاسخی دیگر از سایت جماران

سید حمید محمدیان طی یادداشتی در سایت جماران نوشت:

دیروز عکس های مراسم عمامه گذاری سید احمد خمینی را که دیدم بی اختیار یاد مرحوم حاج احمد آقا افتادم. خدا را شکر کردم که سلاله امام در کمال وجاهت و کیاست در مراسمی بسیار ساده و بی آلایش ، یکی از فرزندان امام را به کسوت جد امجد خویش در آورده اند. 

مطابق قاعده منتظر بودم که دشمنان امام این واقعه را برنتابند و با توجه به کینه ای که با امام دارند ، هجمه به بیت امام را شروع کنند. حدسم درست بود تا انجا که حتی بی بی سی هم به موضوع پرداخت. اما تعجب من از آنجا آغاز شد که برخی با عنوان اعتدال و به بهانه ی اشرافیت به این مراسم انتقاداتی را وارد کردند. حقیقتاً نفهمیدم از کجای حسینیه ی ساده امام، اشرافیت را در آوردند. نیمه شعبان ، گروهی در حسینیه ی امام جمع شده اند و فرزند امام معمم شده است. نه صندلی ها ، نه فرش ، نه میز و نه هیچ چیز دیگر بویی از تجمل ندارد. با خود گفتم لابد دشمنی شخصی با سید احمد دارند و با خامی سخن می گویند و گذشتم. 

اما امروز در کمال ناباوری دیدم سایت جهان نیوز هم به حمله کنندگان پیوسته و در این میان فیلش یاد هندوستان کرده و گریزی هم به خبرگان و داستان حاج حسن آقا زده است. این سایت که شب رد صلاحیت سید حسن تیتر زد که «تیر خلاص به سید حسن خمینی زده شد» ، امروز هم به خیال خود همین مسیر را پیموده است. ساعاتی بعد هم خبرگزاری فارس همین مسیر را اندکی آرام تر طی کرد. 

روی سخنم با مخالفین امام نیست ولی از حضرات خبرگزاری سپاه که همه چیزش از امام است ، تعجب است که در بازی ضد انقلاب قرار می گیرد. در این روزگار که همه مخالفین امام، دست در دست هم داده اند تا نام «خمینی» را از یادها ببرند، آیا سزاست که با جوان زیباروی و محبوب بیت امام اینگونه رفتار کنید؟ نویسندگان سایت جهان نیوز یک بار از خود پرسیده اند که راستی این مراسم چه عیبی داشته که به آن حمله کرده اند؟

در مقام انتقاد نوشته اند «جلسات عمامه گزاری عمومی است ولی این جلسه خصوصی بود». جل الخالق! صدها مراسم در بیوتات مراجع به طور خصوصی برگزار می شود و علما فرزندانشان را به طور خصوصی ملبس می کنند. اصلا یک سوال...اگر فرزند یکی از مراجع، از امام و رهبر انقلاب گرفته تا همه آنها که فوت کردند، اگر تنها یکی در جلسه عمومی ملبس شده بود، بگویید تا من سخنم را پس بگیرم. 

باز نوشته اند  چرا سید احمد روی صندلی نشسته بود» این هم داستان عجیبی است. من خود در مجالس بسیاری بوده ام که طلبه ها قبل از تعمم روی صندلی نشسته بودند. ضمن اینکه موقع عمامه گذاری ، به شهادت تصاویر، سید احمد ایستاده است. 

داستان خبرگان هم که داستان جالبی است. باید از نویسنده جهان نیوز تشکر کرد که نتوانسته دم خروس را مخفی کند و بغض خود را با همین داستان نشان داده است. آخر برادر عزیز !  اگر پدر کسی ـ بر فرض ـ در امتحان خبرگان شرکت نکرد ، پسرش حق عمامه گذاری ندارد؟ این وسط امتحان ندادن سید حسن آقا چه جایگاهی دارد؟ 

خدا روح امام و یادگارش را شاد کند. راستی نکند فردای قیامت خجالت زده ایشان باشیم

سید احمد خمینی سید حسن خمینی
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین