کد خبر: 29325 A

بهترین‌ کتاب‌های ۲۰۱۸ / شافاک، منتل و هراری انتخاب کردند

بهترین‌ کتاب‌های ۲۰۱۸ / شافاک، منتل و هراری انتخاب کردند

سه نویسنده محبوب، سرشناس و پرفروش در آخرین روزهای ۲۰۱۸ کتاب‌های برتر سال را از نگاه خود برگزیدند.

ایران آرت: سایت معتبر گاردین به سنت هر سال سراغ برخی از مهم‌ترین نویسندگان هم‌روزگار ما رفته و از آنها خواسته کتاب‌های محبوب خود و بهترین آثار ادبی سال ۲۰۱۸ را معرفی کنند.

به گزارش همشهری آنلاین، آنچه پیش رو دارید، کتاب‌های برگزیده سال به انتخاب هیلاری منتل (تنها بانوی برنده دو جایزه من بوکر)، یووال نوح هراری (تاریخ‌دان سرشناس و نویسنده کتاب‌های بسیار پرفروش "انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر" و "انسان خداگونه: تاریخ مختصر فرد") و الیف شافاک(نویسنده نامدار ترک و خالق "ملت عشق" و "بعد از عشق") است.

هیلاری منتل

چه می‌توانم انتخاب کنم جز شاهکار "تامس کرامول: یک زندگی" دیارمید مک‌کالاچ. برای آنها که کمتر به خاندان سلطنتی علاقه دارند، "یک شاهزاده آمریکایی: زندگی‌های بسیار آلن تیو" نوشته آنیت فن‌در زیل می‌تواند جالب باشد. کتاب داستان زندگی دختر بانکدار یک شهر کوچک است که پنج بار ازدواج می‌کند با قماربازها، سرمایه‌دارها و سرانجام خاندان سلطنتی. متن با دقت و ظریف نوشته شده و یک قرن تاریخ را از نگاه رویایی آمریکایی روایت می‌کند.

الیف شافاک

یکی از کتاب‌های محبوب من در سال رو به پایان "برداشت طولانی" رابین رابرتسن بود؛ کتابی که مرزهای ژانر را درمی‌نوردد و در قالب شعری تاثیرگذار، دردناک و به شکلی غریب الهام‌بخش داستان زندگی یک کهنه‌سرباز جنگ نرماندی را در جریان سفر به سه شهر بزرگ آمریکا روایت می‌کند. او مردی است که بین دو دنیا گرفتار شده و این کتابی است درباره زخم‌هایی نامرئی که ما همه جا با خودمان می‌بریم. "تجلیل" آخرین بخش از سه‌گانه ریچل کاسک مدت‌ها پس از خواندن با من ماند. کتاب مجموعه‌ای از گفتگوها و به شدت دلرباست و خوب نوشته شده است. "خام" الیویا لینگ در یک کلام مسحورکننده است؛ نه تنها به خاطر شیوه ورودش به ذهن یک زن اسطوره‌ای بلکه برای داشتن اصالت، نوآوری و جسارت. سرانجام "در انتظار آخرین اتوبوس" ریچارد هالووی که بسیار لطیف، سرشار از خرد، زیبایی و شور است. خواندن کتاب‌های هالووی مانند قدم زدن در یک منطقه ییلاقی است؛ پس از آن دنیا را بهتر درک و کمتر احساس تنهایی می‌کنی.

یووال نوح هراری

"چگونه ذهن خود را دگرگون کنید: علم تازه روانگردان‌ها" نوشته مایکل پولن ذهن من یا دست‌کم برخی از ایده‌های موجود در ذهنم را دگرگون کرد. پولن نگاهی تازه به تاریخ پرحاشیه داروهای روانگردان می‌اندازد و ظرفیت‌های مثبت این داروها را بدون تلاش برای پنهان کردن خطرهای آن برجسته می‌کند. جدا از آنکه هر کس ممکن است چه فکری درباره روانگردان‌ها بکند، کتاب به یاد ما می‌آورد ذهن بزرگ‌ترین معمای گیتی است که هنوز و همواره حل‌نشده باقی مانده و ما برای کشف رازهای آن چندان زمان و توان صرف نمی‌کنیم. "قدرت‌های برتر هوش مصنوعی" نوشته کای-فو لی یک مرور قدرتمندانه و بهنگام درباره تاثیر هوش مصنوعی بر نظام ژئوپولیتیکی، بازار کار و جامعه انسانی است. برخلاف بسیاری از کتاب‌های مشابه، این یکی از چشم‌انداز چین نوشته شده است تا سیلیکون ولی و بر این نکته تاکید می‌کند که اگر قدرت برتر هوش مصنوعی وارد عرصه رقابت شود، هر که برنده این بازی باشد، انسان بازنده آن است. "روشنگری امروز: پرونده‌ای برای خرد، علم، انسان‌گرایی و پیشرفت" نوشته استیون پینکر دستاوردهای شگفت‌انگیز مدرنیته را ارج می‌نهد و نشان می‌دهد انسان هرگز تا این اندازه صلح‌طلب، سالم و سعادتمند نبوده است. این امیدبخش‌ترین کتابی است که من از مدت‌ها پیش تا امروز خوانده‌ام و گرچه نکته‌هایی برای بحث و مخالفت کردن دارد اما همین چیزهاست که آن را جالب توجه می‌کند.

هیلاری منتل الیف شافاک یووال نوح هراری رابین رابرتسن دیارمید مک کالاچ تامس کرامول: یک زندگی
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین