کد خبر: 5051 A

نگاهی به مجله دبلیو؛ ماهنامه چهل‌وپنج‌ساله دنیای مد/ شایعات نیویورک‌پستی، جنجال‌های دبلیویی

نگاهی به مجله دبلیو؛ ماهنامه چهل‌وپنج‌ساله دنیای مد/ شایعات نیویورک‌پستی، جنجال‌های دبلیویی

ماهنامه چهل و پنج ساله «دبلیو W» یکی از قدیمی‌ترین و جدی‌ترین مجلات در رابطه با مد و خبرهای این حوزه است. این ماهنامه در کنار مجله «WWD»، خواهر بزرگتر خود، در دنیای مد شهره هستند و جزو پیشتازانِ همچنان در حال انتشارِ دنیای مد محسوب می‌شوند

ایران‌آرت: ماهنامه چهل و پنج ساله «دبلیو W» یکی از قدیمی‌ترین و جدی‌ترین مجلات در رابطه با مد و خبرهای این حوزه است. این ماهنامه در کنار مجله «WWD»، خواهر بزرگتر خود، در دنیای مد شهره هستند و جزو پیشتازانِ همچنان در حال انتشارِ دنیای مد محسوب می‌شوند. البته هر دو این مجلات، سایت‌های خبری پرطرفداری نیز دارند که برای دیدن نسخه کامل خبرهای آنها باید حق اشتراک پرداخت کنید. «جیمز وینستون بریدی»، ستون‌نویس سلبریتی‌ها و رمان‌نویس که قسمت شایعات «صفحه شش» نیویورک‌پست را جهانی کرد، بنیانگذار مجله دبلیو است. او از بازماندگان جنگ کره بود و به خاطر دلاوری‌های خود ستاره ارزشمند برنزی دریافت کرده است. او در سال 2009 در منهتن نیویورک درگذشت.

آن‌طور که هومن باوریان در مدآنلاین نوشته، هشتاد درصد خوانندگان مجله دبلیو را خانم‌ها تشکیل می‌دهند؛ مجلهای که تیراژ نیم میلیون نسخه‌ای به همراه 469 هزار مشترک سالانه دارد. استفانو تونچی سردبیر افسانه‌ای این مجله یکی از مطرح‌ترین اشخاص در این زمینه است که پیش از این، سمت‌هایی چون سردبیری بخش استایل مجله نیویورک و همکاری با مجلاتی چون «اسکوایر»، «لومو وگ» و «ساندی تایمز» را برعهده داشته است. آقای تونچی همچنین نمایشگاه‌های متعددی در رابطه با استایل برگزار کرده و کتاب‌های متعددی در رابطه با اشتراک هنر و استایل منتشر کرده است. این مجله از نظر ظاهری نیز با مجلات مشابه متفاوت است و در قطع رحلی بزرگ منتشر می‌شود.

 

جنجال، جنجال و جنجال...

این مجله باسابقه همیشه در مرکز موضوعات جنجالی قرار دارد و مصاحبه‌های چالشی مجله، پرونده‌های ویژه حول یک موضوع خاص و البته روی جلد آن از دلایل عمده محبوبیت آن به شمار می‌رود. پرونده کامل شصت صفحه‌ای عکاسی شده توسط استیون کلاین در شماره جولای 2005 با عنوان «سعادت خانوادگی» از آنجلینا جولی، برد پیت و بچه‌های‌شان از پرمخاطب‌ترین شماره‌های این مجله است که البته واکنش‌های متفاوتی را نیز به همراه داشت. ایده اصلی عکاسی این مجموعه توسط برد پیت مطرح شد که در آن با نگاهی کنایه‌آمیز زندگی عالی آمریکایی در سال 1963 به تصویر کشیده شده و عکس‌ها سرخوردگی و دلسردی دهه 60 میلادی در حال جوشش در بستر تصویر بکر یک خانواده در حومه شهر با فضای دهه پنجاه میلادی را نشان می‌دهد.

از دیگر موضوعات جنجال برانگیز این مجله به مجموعه عکس‌های «استیون مایزل» با نام انقلاب فاقد جنسیت بازمی‌گردد که در زمان انتشار بسیار پر سر و صدا شد. به سر و صداهای پیشین می‌توانید حرف‌های طراح مشهور «تام فورد» در رابطه با طراحی لباس و استانداردهای جدید زیبایی را هم اضافه کنید. مجموعه عکس‌های انتشار یافته دیوید بکهام و همسرش ویکتوریا نیز از شاهکارهای جنجالی این مجله قدیمی است. ویژه‌نامه بکر این مجله در ستایش و ادای احترام به «نیواورلئان» در آوریل 2008 با عکس‌های «بروس وبر» و علاوه بر این، 36 صفحه عکس و مصاحبه با طراحان لباس نوظهور میامی در شماره جولای 2008 از شاهکارهای مجله دبلیو است. این مجله همچنین به خاطر پوشش دادن حال و هوای جوامع اروپایی و آمریکایی بسیار شهره است. بسیاری از چهره های مشهور این جوامع در زمینه های صنعت مد و سرگرمی و نخبگان حوزه‌های دیگر در بخش خانه‌گردی این مجله مورد بررسی و مصاحبه قرار گرفته‌اند که از معروف‌ترین آنها می‌توان به «مارک جیکوبز» طراح لباس مشهور، «سر اِولین روتشیلد» میلیاردر انگلیسی و «ایملدا مارکوس» بیوه رئیس جمهور سابق فیلیپین اشاره کرد.

 

در سال 2011 «استیون مایزل» برای چندمین بار با تبلیغات جعلی در شماره ماه نوامبر این مجله  که به «جعلیات شاهکار» مشهور هستند سر و صدا به پا کرد. به طور مثال استفاده از جوئل شوماخر کارگردان 72 ساله در تبلیغات یک برند گرانقیمت در میان مدل‌های رنگارنگ. البته ربط آقای کارگردان به دنیای مد از این قرار است که ایشان پیش از کارگردان شدن و در جوانی طراحی دکور و پنجره فروشگاه‌های مشهوری چون «هنری بندل» و «دایانا وریلند» را برعهده داشته است، که البته هیچکدام از اینها دلیل نمی‌شود که این پیرمرد شیک در تبلیغات برند زنانه حضور داشته باشد! نمونه دیگر این تبلیغات جعلی، «عطر پترا» است که در آن عکسی از پترا اکلستون وارث میلیاردر مشهور برنارد اکلستون مسابقات فرمول یک- برای تبلیغ عطر پترا مورد استفاده قرار گرفته است و داستان پشت آن این است که پترا اکلستون در آن زمان یک قصر 85 میلیون دلاری خریداری کرده بود و حسابی در صدر خبرها قرار داشت، پس قدم بعدی برای این خانم حتما تولید عطر شخصی خواهد بود!

در سال 2013 مجله دبلیو شماره‌های ژانویه/ دسامبر و ژوئن/ ژوئیه خود را به صورت دو شماره در یک شماره منتشر کرد تا از این طریق بتواند سرمایه کافی برای نسخه‌های دیجیتالی مجله را فراهم کند.

 

جنجال ویرایش و فتوشاپ عکس

مساله روتوش و دستکاری عکس مجلات که امروزه بسیار جنجال به پا می‌کند نیز اولین بار در سال 2009 با عکس «دمی مور» بر روی جلد مجله دبلیو آغاز شد و این موضوع را به جنجالی ملی تبدیل کرد. دستکاری و فتوشاپ ناشیانه این عکس صدای همه را به خصوص در شبکه‌های اجتماعی نظیر توئیتر درآورد. البته دمی مور و مسئولین مجله دبلیو هرگونه دستکاری بر روی عکس را رد کردند و اعلام کردند که هیچ گونه دستکاری غیر معمول بر روی عکس انجام نشده است. دمی مور اصل عکس را در حساب توئیتر خود منتشر کرد که البته این امر هم کسی را قانع نکرد. جار و جنجال‌ها به جایی رسید که سایت دیده‌بان مصرف‌کننده «کانسیومریست» ادعا کرد که عکس اصلی قبل از فتوشاپ را پیدا کرده و بر طبق بررسی آنها اندام دمی مور بر روی تن «آنیا روبیک» مدل مشهور فتوشاپ شده است. بسیاری از وبلاگ‌نویسان حوزه مد هم پا را فراتر گذاشته و ادعا کردند که دمی مور جراحی زیبایی انجام داده است. در همان سال 2009 هنگامی که قرار بود عکس برد پیت بر روی جلد مجله دبلیو قرار بگیرد او از مجله درخواست کرد که عکس حتما توسط «چاک کلوس» عکاس پرتره مشهورعکاسی شود و هیچگونه تغییری بر روی آن صورت نگیرد.

 

 

مد مجله مد مجله دبلیو مجله w جیمز وینستون بریدی
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین