کد خبر: 1069 A

بازیگر «آژانس شیشه‌ای» از حورش در بیلبوردهای شهری می‌گوید

از کولر جمشید مشایخی تا دمنوش رضا کیانیان؛ احیای مدل‌های تبلیغاتی

از کولر جمشید مشایخی تا دمنوش رضا کیانیان؛ احیای مدل‌های تبلیغاتی

رضا کیانیان درباره‌ی دلایلش برای پذیرش یک تبلیغ سخن گفت.

 

ایران‌آرت: رضا کیانیان درباره‌ی دلایلش برای پذیرش یک تبلیغ سخن گفت.

عکس رضا کیانیان این روزها در سطح شهر در تبلیغات یک دمنوش گیاهی در بیلبوردهای شهر خودنمایی می‌کند؛ این بازیگر در پاسخ به ایسنا درباره‌ی دلایل‌اش برای پذیرش این تبلیغات گفت: این روند در میان بازیگران در جهان مرسوم است و چیز غریبی نیست! بعضی بازیگران،کالای را که به شخصیت اجتماعی شان نزدیک‌تر هست را تبلیغ می‌کنند، مثلا یک تبلیغی هست درباره قهوه که آل‌پاچینو آن را تبلیغ می‌کند؛ آل پاچینو یک بازیگری است که کافه نشین است و قهوه خور! بنابراین این تبلیغ خیلی به او می‌نشیند.

او ادامه داد: در این سال‌ها چندین شرکت به من پیشنهاد کردند که برای آن‌ها تبلیغ کنم اما هیچ کدام از آن‌ها تا به حال با شخصیت اجتماعی من جور نبوده است، اما این تبلیغ اخیر با شخصیت اجتماعی‌ام و برندی که از خودم ساختم، جور است.

رضا کیانیان در توضیح دلایل‌اش برای پذیرش این تبلیغ گفت: من در عین حال که فعال محیط زیست هستم، فعال اجتماعی هم هستم و برای مسائل شهروندی‌ و سلامتی دغدغه دارم.

او در ادامه سخنانش مطرح کرد: این شرکت محصولات متنوعی چون قهوه، چای و... دارد اما من فقط برای دمنوش مثلثی آن تبلیغ کردم و دلیلی قانع‌کننده برای خودم داشتم که اجازه دادم عکس‌ام را بر روی بیلبوردها بگذارند چون محصولی ست؛ «صددرصد ایرانی، صددرصد طبیعی» در تبلیغ این محصول هم به تولید داخلی کمک می‌کنم و هم محصولی را تبلیغ می‌کنم که طبیعی است و هیچ افزودنی ندارد بنابراین برای سلامتی خوب است.

رضا کیانیان در توضیح بیشتر درباره‌ی دلایلش گفت: یک نکته مهم‌تر این است که کیسه سه گوشی که این چای داخل آن است، برخلاف کیسه چای‌های دیگر قابل بازیافت است؛ یعنی ما یک پلاستیک را در طبیعت رها می‌کنیم باید هزاران سال طول بکشد که به طبیعت برگردد اما کیسه‌های این دمنوش در عرض سه ماه قابل بازیافت است و اگر آن را در خاک چال بکنید بعد از سه ماه قاعدتا اثری از آن نخواهید دید. در نتیجه وقتی یک شرکتی با چنین مشخصاتی محصول خود را آماده می‌کند چرا برای آن تبلیغ نکنم؟! خصوصا اینکه با آنچه که من همیشه در شعارها و حرف‌هایم می‌زنم مطابقت دارد، در واقع یک برند دارد برای یک برند دیگر تبلیغ می‌کند. این تبلیغ هر دو را تقویت می‌کند و هیچ کدام را تضعیف نمی‌کند پس اگر بروم برای محصولات دیگر ی که با شخصیت اجتماعی من جور نیست تبلیغ کنم در واقع دارم برند خودم را خراب می‌کنم و احتمالا موجب  تخریب خودم و خنده بقیه خواهم شد!

بازیگر «آژانس شیشه‌ای» واکنش‌ها را طی چند روز اخیر مثبت دانست و یادآور شد: سال‌های پیش که آقای جمشید مشایخی برای یک کولر گازی تبلیغ کرد، خیلی‌ها به او حمله کردند ولی من از ایشان دفاع کردم و یک مقاله نوشتم که چرا نباید ایشان تبلیغ یک محصولی را انجام بدهند؟! این حق هر بازیگر و آدم مشهوری است که این کار را انجام بدهد.

کیانیان گفت: بعد از آن یک دوره‌ای وزارت ارشاد، اجازه نداد بازیگران تبلیغ بکنند تا دوباره شرایط فراهم شد و بازیگرانی چون بهرام رادان، محمدرضا گلزار و... این کار را انجام دادند و من از همان مقطع موافق بودم که این کار باید انجام بشود.

این هنرمند که دغدغه‌های اجتماعی دارد با بیان اینکه "سرمایه قاعدتا کار می‌آفریند بنابراین ما نباید با سرمایه‌داران بد باشیم" ادامه داد: سرمایه‌دار اگر نباشد کار نیست، من با دزدی و کلاهبرداری  مخالفم. یعنی پول‌هایی که بدون تولید و زحمت جابه‌جا می‌شوند و جیب مردمی خالی می‌شود تا جیب اقلیتی پر شود. ولی سرمایه‌داری که یک کارخانه درست می‌کند و بواسطه‌ی آن چندین نفر سرکار می‌روند و چندین خانواده به رفاه می‌رسند، که بد نیست.

بازیگر «یک تکه نان» در عین حال خاطرنشان کرد: اگر ما شروع کنیم به نابود کردن سرمایه‌دار مولد، تولید خصوصی از بین می‌رود و  دولت به عنوان سرمایه‌دار وارد میدان می‌شود و تولید دولتی قاعدتا در هیچ کشوری جواب نداده است، چون باعث فساد می‌شود. در حالیکه تولید در بخش خصوصی جواب می‌دهد چون رقابت ایجاد می‌شود و خود رقابت باعث رشد کیفیت و مشتری سالاری خواهد شد. همان‌طور که در اصل ۴۴ قانون اساسی ما، بدان تاکید شده است.

رضا کیانیان تاکید کرد: تولید و سرمایه‌گذاری دولتی چون یکه تاز است و بدنبال اهداف دیگر است، تولید بی‌معنی می‌شود مثل فیلم‌هایی  که دولت تهیه کرده است، در مقایسه با فیلم‌هایی که بخش خصوصی تهیه می‌کند. برای دولت مهم نیست آن فیلم تماشاگر داشته باشد یا نه! سود بدهد یا نه! فقط بخشنامه و دستور بالا دستی و جواب به آن دستور و بخشنامه اهمیت دارد! مثل انبوه فیلم‌هایی که تلویزیون با عنوان نود دقیقه‌ای تولید کرد.

او در عین حال گفت: اما سازندگان فیلمی که در بخش خصوصی تهیه شده است تمام تلاش خود را انجام می‌دهند که حتما به نمایش درآید و تماشاگر راضی باشد و سرمایه‌ی سرمایه‌گذاری که پول برای تولید گذاشته برگردد، مردم باید از فیلم خوششان بیاید و راضی باشند اما سرمایه‌گذار دولتی برای بازگشت سرمایه فیلم دغدغه‌ای ندارد که سرمایه‌اش برگردد. دغدغه‌ای هم ندارد که فیلم خوبی از آب در آید، پس سرمایه‌داری و سرمایه خصوصی ذاتا چیز بدی نیست.

او ادامه داد: در تمام کشورهای وقتی چرخ تولید راه می‌افتد بیکاری از بین می‌رود، رفاه بوجود می‌آید و دموکراسی کم کم شروع به رشد می‌کند. 

 

رضا کيانيان جمشيد مشايخي آل پاچينو
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین