کد خبر: 42995 A

استخر شفاف یک فضای عمومی خلاقانه است که به منظور افتتاح یک مجتمع جدید چندمنظوره واقع در مرکز تجاری نوظهور بین المللی در پودونگ (شانگهای) ، با هدف تقویت سرگرمی و تعاملات اجتماعی بین بازدید کنندگان در گروه های سنی مختلف از کودکان ، جوانان و بزرگسالان طراحی شده است.

ایران آرت، این پروژه شامل پله هایی است که سطح خیابان را با پشت بام عمومی ساختمان تجاری متصل می کند، این حوزه رنگی و خلاقانه در سطح خیابان به منظور پیوند هر دو سطح با اختلاف ارتفاع  به سبکی چشم نواز طراحی شده به نحوی که بازدیدکنندگان را ترغیب به استفاده از پله  ها کند.

استخر کریستال

پله ها با  شکل قطرات آب طراحی شده و با بکارگیری رنگ ها و  ایجاد صندلی و نشیمن های جذاب و حوزه ای مشرف به کل خیابان تقاطع مرکزی خوبی را فراهم  می کند. قطرات آب به یک حوضچه آب نمادین منتهی می‌شود و یک استخر مجازی با ویژگی های سرگرم کننده را برای کاربران ایجاد کرده است.

استخر کریستال

به گزارش آرل، طراحی این صحنه مانند صحنه نمایشی در سطح خیابان ، با اشیاء هندسی و اشکال حباب مانند و امواج  فضایی برای بازی کودکان و علاوه بر آن صندلی های سایه داری را برای بزرگسالان مهیا می‌سازد.

استخر کریستال

با طراحی این فضای خلاقانه و جذاب حوزه خیابان از سطحی بی کاربرد و فقط برای گردش بی هدف و یا انتظار به فضایی برای ماندن، استراحت و حتی دراز کشیدن و بازی و سرگرمی مبدل شده است.

استخر کریستال

این فضای عمومی با وارد کردن رنگ ها و اشکال به زنده تر شدن و پویایی فضا کمک کرده ضمن اینکه پیش ورودی خوبی برای مرکز تجاری و همینطور مانند ویترینی سبب جذب کاربران بیشتر به فروشگاه می شود.

استخر کریستال

شانگهای فضای شهری استخر کریستال
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین