کد خبر: 40510 A

این ساختمان سالها به علت تمهیدات نادرست به یک انبار تبدیل شده بود و برای ساکنان این منطقه آزاردهنده بود.

ایران آرت: یک خانه قدیمی نه چندان ایمن برای زندگی که در ۱۸۵۰ ساخته شده بود توسط دفتر معماری Tasou Associates بازسازی شد و طی این بازسازی به دفتر کاری زیبا و پر نور تبدیل شده است.

بازسازی آنها ۲ هدف اصلی داشت. افزایش چشمگیر نور ورودی به ساختمان که از مشکلات اصلی بنای اصلی بود و دیگری عدم تخریب بخش هایی که در میان آن مواد شیمیایی آلوده کننده قرار گرفته بود و تخریب آن می توانست هزینه های بازسازی را به طور چشمگیری افزایش دهد.

به گزارش زما، مدیر پروژه این استودیو لندنی در مورد پروژه گفته است: "این ملک دو طبقه سالها به علت تمهیدات نادرست به یک انبار تبدیل شده بود و برای ساکنان این منطقه آزاردهنده بود. تاکید اصلی ما در این پروژه تغییراتی در ساختمان به منظور افزایش نور طبیعی و استفاده از مواد طبیعی و ماندگار در بازسازی بود. به گونه ای که ضمن حفظ اصلت اصلی بنا به طور کامل مناسب کاربری جدید خود شود."

تصاویری از بازسازی این ساختمان را در ادامه می‌بینید.
 

1

3

2

4

5

7

8

معماری طراحی معماری مدرن
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین